Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Kahramanmaraş Musiki Derneği tarafından icra edilen programa katılanlar ellerindeki bayraklarla koro tarafından söylenen musikilere eşlik ettiler.

Kahramanmaraş Musiki Derneği Korosu ve Sanatçılarının seslendirdiği; Gafil Ne Bilir Neşveyi Pür Şevki Vegayı, Vur Pençe-İ Ali’deki Şemşir Aşkına, Kerkük’ten Yola Çıkak, Segah Salat-İ Ümmiye, Olmaz ilaç Sine-i Sâd Pareme, Çırpınırdı Karadeniz, Çanakkale İçinde Vurdular Beni, Havada Bulut Yok, Mızıka Çalındı Düğün mü Sandın, Yanık Ömer, Bülbülüm Altın Kafeste, Eğilmez Başın Gibi, Buna Er Meydanı Derler, Estergon Kalası gibi birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konserde duygu dolu anlar yaşandı.

Programın sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman’a günün anısına bir plaket ve bir buket çiçek takdim etti.

Genel Sekreter Züver Çetinkaya ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı, verdikleri muhteşem musiki konserinden dolayı Şef Bahaeddin Bilginer’e bir buket çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim