Bayramın 2. günü gerçekleşen bayramlaşma programına; Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, MHP Genel Başkan yardımcısı ve Milletvekili adayı Sefer Ayçan, İl Başkanı Ertuğrul Doğan, yönetim kurulu üyeleri, İlçe ve bazı Milletvekili Adayları ile çok sayıda üye katıldı.

Bayramlaşma programlarında konuşma yapan Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora; “Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i ardından bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar gönüllerimizin sevinçle huzurla dolduğu, bu sevinç ve huzurun, kalplerimizden evlerimize, evlerimizden memleketimize buradan tüm İslam Âlemine yayıldığı özel günlerdir. Bu özel günlerde hatır almak, eş dostu ziyaret etmek, birlikteliğimizi daha da pekiştirecektir. Geleneklerimizi kuşaktan kuşağa aktarmak bizlerin elinde, örf ve adetlerimize ne kadar bağlı kalırsak değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak millet olarak o kadar güçlü kalırız. Bayram demek birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşma demektir. Biz de bu bilinçle vatandaşlarımızla aramızdaki bağı daha da güçlendirmek için bu programı organize ettik. Sloganımızda verdiğimiz mesajdan da anlaşıldığı üzere ‘birlikte daha güçlüyüz’ diyor ve hep birlikte nice güzel bayramlar görmeyi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenledikleri program dolaysıyla MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetimine teşekkür eden Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora ve beraberindekiler, Bayramlaşma programı kapsamında Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Afşin ile Göksun İlçeleri ve bazı mahallerini ziyaret edildi, vatandaşlarla bayramlaşıldı. Ziyaretler sırasında, davet üzerine teşkilatıyla birlikte dört ayrı düğüne katılan Milletvekili adayı Karakoç Dora, genç çiftlere mutluluklar dilendi ve günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.