Başkan Okumuş, “ Dini bayramlarımızdan olan Mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennilerimizin arasında yerini almıştır. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hakim olması adına önem taşıyan günlerdir. Ülkemiz maalesef bu mübarek günlerde ayrıştırmayı, kutuplaştırmayı ve bu kötü emeller üzerine tekrar sahneye konmaya çalışılan hain oyunları tekrar görmüştür. Ama milletimizin feraseti ve inancımız gereği, asla bu tür oyunlara izin verilmemiş ve oyunlar  kahramanca bozulmuştur. 

Bunun örneklerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonucunda gördüler.Hainler emellerine ulaşamadıkları için bugünlerde ülkemizi zora sokarak perişan etmek adına dolar ve Euro’la oynamaya yaparak hainliklerini ortaya koydular. Ama milletimizin güçlü bekasına karşı yine başarılı olamadılar. Ülkemizde yaşayan her fert devletinin selameti için kendini ortaya atmış, bölünme, yok etme ve dinimizi elimizden alma gayretlerini boşa çıkarmıştır.

Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, yaşlıların ziyaret edildiği, kimsesizlerin ve çocukların sevindirildiği bir bayram geçirebilmemiz temennisiyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bu bayramın mazlum milletlerin zulümden kurtulmasına ve dünya barışının sağlanmasına vesile olmasını diliyor,  Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim