Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı’ndan gazi olarak dönen Uzm. Çvş. Muammer Gürocak ve Uzm. Çvş. İsrafil Gül’ü evlerinde ayrı ayrı ziyaret eden Başkan Erkoç kahraman gazilerimize acil şifalar diledi.

Gazi Muammer Gürocak’ın babası Menderes Gürocak ziyarette yaptığı konuşmada: “Oğlum  Zeytindalı harekatında dördüncü gününde gazi oldu. Gurur duyuyorum. Dört tane oğlum var. Dördünü de gönderirim ben de dahil gitmek üzere. Küçük oğlum Ali Gürocak’ı da akşam Manisa’ya oğlumun yerine gönderdim. İnşallah o da görevini tamamlayacak. Uzmanlığa katılacak. Tabii ki de devletimizin yardımı ile. O da uzman olacak ve ordumuza hizmet edecek. Devletimize hizmet edecek ve bayrağımızı koruyacak” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Bu millet yenilmez, bu ruh, bu duygu milletin en büyük gücü Allah’a hamdolsun. Gazimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Gazilerimiz, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Yemen’deki gazilerimiz gibi çok kutsal bir görev yapmaktalar. Ülkemizin huzuru için, Aziz vatanımız için bizim medeniyetimiz için gerçekten bu operasyon çok önemli. Bu kardeşlerimizde bizim için, ülkemiz için Ayyıldızlı albayrağımız için canlarını ortaya koyarak mücadele ettiler gazi oldular. Allah’tan acil şifalar diliyoruz ve kendileri ile Kahramanmaraşlılar olarak gurur duyuyoruz. İşte Kahramanmaraş’ın ruhu bu. Sütçü İmam ruhu, 12 Şubat ruhu bu ruh. Allah’ın izni ile bu ruh bu milleti yenilmez yapan en büyük etkendir, en büyük güçtür” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim