Dulkadiroğlu İlçesinde görev yapan muhtarları Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya gelen Başkan Erkoç, burada Kayak Merkezi’ne ilişkin bilgiler aktardı.

Yedikuyular Kayak Merkezi’ni Kahramanmaraş’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ede Başkan Erkoç: “Burası Türkiye’miz için kış turizmi açısından önemli bir kayak merkezi oldu. Özellikle güneyde böyle bir tesise ihtiyaç vardı hamdolsun. Kahramanmaraş’ımıza bunu söz vermiştik ve yerine getirdik. Kahramanmaraş’ımız turizmden ve turizm pastasından hak ettiği payı alamamakta. Yaptığımız bu tesislerle, termal tesislerine yapacağımız alt yapı yatırımlarıyla doğa turizmi, inanç turizmi ve tarih turizmi ile Kahramanmaraş’ımızı turizm pastasından pay alan illerden bir tanesi haline getireceğiz. Amacımız Kahramanmaraş’ı en çok ziyaret edilen illerden bir tanesi haline getirmek” dedi.

Gerek Kahramanmaraş’a gerekse ülke genelinde yapılan yatırımlarında istikrar ve huzurun yattığına işaret eden Başkan Erkoç, AK Parti Hükümetinin ülkeye getirdiği istikrar ve huzurdan dolayı yatırımların daha da artacağını söyledi.

Ak Parti Kurucu Üyesi, 21, 22, 23. Dönem AK Parti Amasya Milletvekili, Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı’nın da katıldığı toplantıda Başkan Erkoç, hafta sonu Kahramanmaraş’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılamak için tüm Kahramanmaraş Halkını davet etti.

Editör: TE Bilişim