“Bugün memleketimiz Kahramanmaraş’ta maalesef sel felaketi yaşandı. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Yine tüm yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Evet bu bir doğal felakettir. Evet bunu böyle görmek gerekir ancak doğal afet sonucu hasarın bu kadar büyük olmasındaki temel sebep de altyapı eksikliğidir. Tüm yetkililerin ve şehri yönetenlerin bu afeti, bu seli iyi değerlendirmesi gerekir. Bu çağda bir şehir merkezimizde insanlar sel yüzünden ölüyorsa bu altyapı eksikliğindendir. Gereksiz harcamalarla şehri süsleyip sadece görüntüye çalışanların artık altyapının önemini görmesi gerekir. Büyükşehir belediyesinin kentin altyapısını, yollarını, doğru kentleşmeyi bir kez daha değerlendirip, eksikliklerini gidermesi gerekir. 2018 Türkiye’sinde yağan yağmurdan dolayı 3 insanımızın hayatını kaybetmesi kabul edilemez.

Ben tekrar tüm Kahramanmaraş’a ve ülkemize geçmiş olsun diyorum. Bir an önce hasar tespitinin ve gerekli yardımların yapılması gerekli. Bu noktada iktidara sesleniyoruz. Zorda olan vatandaşlara ödemesini yapın. Bize düşen ne varsa da yaparız. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.”