HATAY (AA) - AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüs Hatay'a ulaştı.

Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda bulunan otobüsü AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, bazı ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar ziyaret etti.

AK Parti Hatay İl Başkanı Güler, ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Gençlik Kolları tarafından otobüs önünde oluşturulacak stantta vatandaşlara çevre, şehir ve kültür başlıklarında anket çalışması yapacaklarını belirtti.

Güler, medeniyetler şehri Hatay'ın mevcut kimliğinin korunarak geliştirilmesi ve geleceğe taşınması noktasında Hataylıların Şehrim 2023 otobüsüne yoğun ilgi göstereceğine, şehirlerine ilişkin fikir, öneri ve hayallerini paylaşacaklarına inandığını kaydetti.

Yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasını amaçlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsü 11 Nisan'a kadar Hatay'da kalacak.