Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve ekibi BB Erzurumspor Kulüp Başkanlığı’na seçilen Mevlüt Doğan’ı kulüp tesislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kulüp Tesislerinde Kent Konseyi Yönetim Kurulunda Hüseyin Tanfer, Hakan Karadabağ, Sinan Oral, Abdullah Keleşoğlu, Köksal Yavuz, Burhanettin Yeşilyurt ve Zeki Adil’in hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan’ı makamında ziyaret eden Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, BB Erzurumspor’un Erzurum için önemli bir marka olduğunu ifade ederek, Erzurumspor’un başarısının Erzurum’un başarısı olacağını kaydetti.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, “Başta BB Erzurumspor Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’in desteği ile her geçen gün ligdeki başarısını devam ettiren kulübümüzün genel kurulunda göreve layık görülen Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ile yönetimine hayırlı olsun temennisi ile başarılar diliyorum. Kent Konseyi olarak BB. Erzurumspor’un yanındayız. Bu zorlu görevde hep birlikte olacağız BB. Erzurumspor bizi gururlandıran dönemler geçirdi. BB Erzurumspor’un başarısı için hepimizin el birliğiyle çalışması gerekir. Başarı sadece skorla olmaz. Skorlardan önce ahlaklı ve spora yakışan bir camia olmamız gerekiyor. Yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ise, göreve geldikleri günden beri etik kurallara önem verdiklerini ve transferlerde bu kuralları benimseyen oyuncuları tercih ettiklerini ve camia olarak kenetlendiklerini ifade ederek, “Bu zorlu görevde başta kulübümüze desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda bulunan Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen Başkanımıza yönetim adına teşekkür ediyorum. Bizim tek düşüncemiz var, sabırlı ve birlik beraberlik içinde BB Erzurumspor’u şampiyon yaparak layık olduğu yere taşımaktır” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim