Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Ankara ziyareti sırasında Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileri ile görüşmeleri sonucu Elbistan’a 1 adet damperli kamyon hibe edildi.

Mali değeri 400 bin Lira civarında olan kamyon Kaymakam Tuncay Akkoyun, İlçe Başkanı Hasan Sungur, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Demir ve ilgililerin katıldığı mini törenle ilçe belediye yetkililerine teslim edildi.

İlçe Başkanı Hasan Sungur, “Geçen hafta yine bugün Meclis Üyemiz Ali Demir ile beraber Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’ne ziyarette bulunmuştuk. Orada Elbistan’ımıza hizmet verebilmek için bir adet damperli kamyon hibe talebinde bulunduk. Bugün de Elbistan’ımıza hizmet vermek için damperli kamyonumuz geldi. Elbistan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, “Türkiye Belediyeler Birliği’nin, hizmetlerin vatandaşımıza ulaşmasının kolaylaştırılması ve daha iyi sunumu için yapmış olduğu bu kamyon hibe desteği için öncelikle Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum. İnşallah güzel hizmetlerde kullanılır, Ak Parti İlçe Başkanı’nın ve beraberindeki heyetin çok büyük bir gayreti olduğunu biliyorum. Türkiye Belediyeler Birliği’nin değerli başkanı ve emeği geçen tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Elbistanlılara hayırlı olsun” diye konuştu.