Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceyhan Nehri kıyısına yapılan parkta gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, , Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ahmet Özdemir ve Türk İslam Karakoç, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Ali Mazhar Türk, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Grup Visal tarafından sunulan Tasavvuf Musikisi Konseri ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edilip oruçlar açıldı.

İftar sonrası Elbistan halkına hitaben bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan’a hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Büyükşehir olarak sizlere daha iyi nasıl hizmet veririz bu çabayla, gayretle yoğun bir şekilde hareket etmekteyiz. Elbistan’ımıza çok önemli eserler kazandırmaktayız. İçinde bulunduğumuz 100 dönümlük Millet Bahçesi, Elbistan’ımızın marka şehir olma yolunda en önemli projelerden bir tanesidir. Yaklaşık 400 kilometre yol yaptık, altyapı, üstyapı çalışmalarımız hızla devam etmekte. Elbistan’ımıza Sarımağara kaynaklarından su getirme çalışması da ihalelerin birinci kısmı yapıldı devam ediyor. Atık su arıtma tesisinin de inşallah ihalesi yapılacak. Katı atık tesisimizin de ihale süreci devam etmekte. Bunların hepsi de yüz milyonlarca liralık projeler. Elbistan için çok önemli olan Organize Sanayi Bölgesinde de hamdolsun sona geldik. 4 bin 200 dönüm alanı yakında inşallah müteşebbis heyeti kurarak işletmecilere dağıtacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hamdolsun, saygıdeğer bakanımız Mahir Ünal, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın desteği ile Kahramanmaraş’ımıza çok önemli hizmetler yapmaktayız. Biz Elbistan’ımıza geldiğimizde, bir şehirde olması gereken her şeyin Elbistan’ımızda da olacak dedik. Hamdolsun bunu da yapıyoruz. Birçok işe imza attık, bu başarının altında istikrar var, huzur var. O nedenle 24 Haziran çok önemli. İnşallah 24 Haziran’da güçlü bir şekilde ‘devam’ diyeceğiz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: “Bugün burada bu iftara vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’a çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bizim birliğimizin, beraberliğimizin teminatı olan, kültürümüzün, inancımızın, medeniyetimizin, geleneğimizin kurucusu olan bir ay. Ramazan ayı geldiğinde sofralarımız bereketlenir. Tuttuğumuz oruçlarla nefsimiz terbiye olur. Bizler Müslüman insanlarız.

Biz daha birlikte çok yol yürüyeceğiz. Allah’ın izni ile Elbistan, hayal ettiğinizin ötesinde güzelliklere ve hizmetlere kavuşacak. Daha bu yaptıklarımız Allah’ın izni ile hiç bir şey. Çocuklarımızla birlikte yaşayacağımız Elbistan’ı beraberce kuracağız. Bundan emin olun, beraber yürüyelim. Yaparsa yine AK Parti yapar, yaparsa yine biz yaparız” diye konuştu.

Program sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, , Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve beraberindekiler Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret edere bir süre sohbet ettiler.

Editör: TE Bilişim