Elbistanlı köşe yazarı Bekir Yılmaz, ilk kitabı ‘Okumak Lazım’ın ardından kaleme aldığı ‘Okumak Yetmez Anlamak lazım’ isimli ikinci kitabının tanıtımını yaptı.

Elbistanlı köşe yazarı Bekir Yılmaz, ilk kitabı ‘Okumak Lazım’ın ardından kaleme aldığı ‘Okumak Yetmez Anlamak lazım’ isimli ikinci kitabının tanıtımını yaptı. Elbistan’da bir otelde düzenlenen tanıtıp programına Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Mazhar Türk, Aksu TV Kuzey İlçeler Koordinatörü Ali Öztürk, Gazeteci Mehmet Göçer ve çok sayıda davetli katıldı.

Bekir Yılmaz, “Geçen yıl bir kitap yazmıştım, okumak lazım diye. Bu kez okumak yetmez anlamak lazım diye 2. kitabımı kaleme aldım. Bizi aydınlatan tek şey bilgidir, bilgilerin kaynağı ise kitaplardır. Bilimin sonu olmadığı gibi okuyup öğrenmenin sonu yoktur. Bende bu duygu ve düşüncelerle kitabımı ele aldım. Kitabımın hazırlanmasında beni yalnız bırakmayan değerli eşime, çocuklarıma ve beni kırmayıp davetime icabet eden herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Bekir Yılmaz imzalı kitaplarını tanıtım programına katılan misafirlere hediye etti.

Editör: TE Bilişim