Elbistan’a yapılacak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temel kazısına başlandı. 9 milyon TL’ ye mal olacak merkezin yapımı 2019 Ocak ayında tamamlanacak.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın katkılarıyla Elbistan’a sağlık hizmeti alanında yeni bir yatırım daha kazandırılıyor. 25 üniteden oluşan ve Ocak 2019’da faaliyete geçecek olan hastanenin maliyeti ise yaklaşık 9 milyon TL. Ak Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve yönetim kurulu üyeleri temeli atılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin inşaat çalışmalarını inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Başkan Hasan Sungur, “Elbistan bölgemize yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin inşaat alanındayız. Bu hastanemiz yaklaşık 7 bin 223 metrekare alana sahip olup, 9 milyonluk yatırım bedeli var. Kapalı alanı 6 bin 250 metrekare alana sahip. Bu hastanede ameliyat bölümü de olacak, aynı zamanda 25 üniteden oluşacak. Hastanemiz tamamlandığında hem Elbistan’a hem de bölgemize hizmet verecek. Hastanemizin 300 gün teslimat süresi var. 2019’un Ocak ayında teslimatı yapılacak. Elbistan’a bu yatırımı kazandıran Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Mahir Ünal Beye çok teşekkür ediyoruz, Elbistan’a hayırlı olsun” diye konuştu.