Türkiye Belediyeler Birliği Ekinözü Belediyesi’ne çöp toplama aracı hibe etti. Bu yıl yapılan son takviyeler ile birlikte İlçe Belediyesi’nin araç parkı genişlerken, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, göreve başladıklarında araç parkında hiç araç olmadığını, buna karşın kendilerinin 20 aracı belediyeye kazandırarak hizmetlerde aksaklığa meydan vermemeye çalıştıklarını söyledi.

Önceki haftalarda bir firma tarafından ilçe belediyesine yaklaşık tutarı 600 bin lirayı bulan iş makinesi hediye edilmişti. İlçe Belediyesine son destek ise Türkiye Belediyeler Birliğinden geldi. Türkiye Belediyeler Birliği Ekinözü’nde kullanılmak üzere çöp toplama aracı hibe etti.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, “Bu temizlik aracı Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, Ekinözü Belediyemize hibe edildi. Bu temizlik aracı zaruri ihtiyacımızdı. Bir tane de çöp kamyonumuz vardı. Ben Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör’ü sık sık ziyaret ederek, araç ihtiyacımız olduğunu belirtmiştim, kendisi de bir tane çöp kamyonu gönderdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde belediyenin hizmet alanı boştu. Biz göreve geldikten sonra birçok araç aldık, şimdi yaklaşık 20 adet aracımız var. 24 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hem de milletvekillerimize yüksek oranda oy çıkaracağız. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.