Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek’i Parti binasında ziyaret etti.

MHP İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i, Başkan Tahsin Çiçek ve Teşkilat üyeleri karşıladı.

Belediye Başkanı Çeleğen ve MHP İlçe Başkanı Çiçek’in fikir alışverişinde bulunduğu programda, Ekinözü’ne yapılan hizmetler ve projeler hakkında istişare yapıldı.

Ziyarette konuşan MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek şunları dile getirdi: “Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zor süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir anda herkesi sorumluluk sahibi olmaya ve kucaklaşmaya davet ediyorum. Ordumuzun terör örgütlerine karşı yürütmekte olduğu operasyonlarda şehit olan Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralanıp Gazi olma şerefini ömür boyu taşıyacak olan gazilerimize de Cenab-ı Allah’tan şifa diliyorum. Şehit ve gazilerimizin fedakâr ve cefakâr ailelerine ve silah arkadaşlarına yüce Allah’tan sabır diliyorum.

“TÜM TÜRKİYE’YE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yedi düvel şunu çok iyi bilmelidir ki, bu ülkede ezanımız dinmeyecek, bayrağımız inmeyecek ve vatanımız bölünmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi dün olduğu gibi bugün de vatanımızın sarsılmaz kalesi olmaya devam edecektir. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emir ve görüşleri doğrultusunda Milliyetçi ülkücü teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik ruhuyla yerelde Ekinözü’nde ve Kahramanmaraş’ta genelde tüm Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız AK Partili olmasına rağmen bizler koordineli çalışıyoruz kendisini bir abi olarak görüyoruz bizlerin her zaman yanında birlik ve berberlik içersinde çalışıyoruz bir sıkıntımız olduğu zaman Başkanımıza iletiyoruz bizlere kendisi her zaman yardımcı oluyor Allah razı olsun.”

15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında ve sonrasında ortaya konulan birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Çiçek şu şekilde konuştu: ''Bu milli mutabakat çerçevesinde 2023 hedeflerine kesintisiz bir şekilde ulaşılabilmesi için liderlerin Ankara’daki birlik ve beraberliğinin yansıması olarak yerelde,  Ekinözü’nde AK Parti ve MHP Teşkilatları, milli mutabakata uyum içerisinde faaliyet göstereceklerdir.

Parti ve MHP teşkilatları, araya sokulmak istenen ve istenecek fitne, fesat ve nifak tohumlarına meydan vermeyecektir. Bu vesile ile 24 Şubat’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş İl Kongresine bizler de katılacağız.”

“HALKIN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA OMUZ OMUZA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Bizler iki ayrı siyasi parti olsak da vatanımız konusunda ülkemizin milli birlik ve beraberliği, bütünlüğü konusunda hemfikiriz. Bizi diğerlerinden ayıran da budur. 2019 Kasım ayında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde halkın menfaatleri doğrultusunda omuz omuza birlikte çalışıyoruz.

“DEVLET BEY MİLLİ DURUŞ ORTAYA KOYMUŞTUR”

 "Türkiye’nin bekası ve milletimizin birliği için 15 Temmuz hain darbe kalkışması başta olmak üzere, birçok hususta yerli ve milli duruşunu sergileyen devlet adamı Devlet Bahçeli, 2019 yılında gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacağını açıklayarak bir kez daha milletin gönlünde taht kurmuştur. Sayın Bahçeli’nin; "Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yenikapı ruhuyla Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz." açıklaması, Türkiye düşmanlarının yüzüne atılmış okkalı bir tokattır. Bu birlik ve beraberlik anlayışının ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağı ve 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaştıracağı muhakkak bir gerçektir. Zira milli birlik ve beraberlik en güçlü silahtır. Şahsi veya parti çıkarlarını bir tarafa koyarak, ’önce vatan ve millet’ diyen Sayın Bahçeli’ye bir kez daha şahsım ve hizmet etmekten onur duyduğum Ekinözü halkı adına teşekkür ediyor, rabbim ülkemizin ve aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

‘’VATAN VE MİLLET MEVZUSU ORTAK PAYDAMIZ’’

Türkiye’nin dış mihraklarla mücadelesinde MHP’nin ilk baştan beri sürdürdüğü olumlu tavırlarından ötürü teşekkürlerini dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Bilal Eker, farklı görüşlerin zenginlik olduğunu söyledi. İktidar partisi olarak hizmette diğer partililere de eşit mesafede olduklarını anlatan Eker: “Vatan millet mevzu olduğunda ortak paydamız meydandadır. Dolayısıyla elbette ki bu zamanlarda birlik ve bütünlük içinde olmalıyız. MHP İlçe Başkanımızla da bu anlamda ortak çalışmalarımız olabilir.” diye konuştu. 

‘’12 ŞUBAT RUHUYLA 15 TEMMUZ’DA BU ÜLKENİN ÇOCUKLARI TEKRAR BULUŞTU’’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Mahzar Türk yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz bu milletin, bu bölgenin evlatlarıyız, dolayısıyla hep beraber AK Parti ile MHP ile İlçe Belediyemiz ve Büyükşehir olarak da her konuda birlik ve beraberlik içindeyiz. Son günlerde tabi ki sıkıntılı günler yaşıyoruz. Malazgirt savaşından başlamış günümüze kadar devam eden bir mücadele var. Yani Hak ile batılın mücadelesi var. Malazgirt savaşı insanlarımıza Anadolu’nun kapısını açmıştır, Çanakkale Savaşı tapusunu vermiştir, bizim Maraş’ın kurtuluşuyla beraber de artık mühür vurulmuştur. Dolayısıyla biz hem kurtuluş etkinlikleri sebebiyle, hem de bölgenin insanları olarak, Büyükşehirin burada temsilcisi olarak da sizlerle birlikte hareket ettiğimizi, her konuda destek olduğumuzu belirtiyoruz.”

Editör: TE Bilişim