Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ekinözü Belediyesi tarafından organize edilen Kalem Tutan Eller Üşümesin kampanyasına destek veren Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyelerine Teşekkür etti.

Bursa Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi'nin başlattığı 'Kalem Tutan Eller Üşümesin' projesine destek için topladığı giysi ve kırtasiye malzemelerini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güzel ve Basın Yayın Müdürü İsmail Bozdoğan’a teslim eden Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları ve Başkan Yardımcısı Musa İpekçioğulları’na teşekkür etti.

Belediye görevlilerin   sosyal medyadan ulaştığı, Bursa Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, iletilen kampanyaya destek davetini geri çevirmediğini ifade eden Belediye Başkanı Nursi Çeleğen    konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları, Başkan Yardımcısı Musa İpekçiogulları ve yönetiminin gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetleri ve yaptıkları yardımları takip ediyorduk. Onların eğitimle ilgili faaliyetlerinin takipçisiydik. Belediye olarak başlattığımız ‘Kalem Tutan Eller Üşümesin' kampanyamıza destek olmalarını istediğimizde bizleri memnun eden cevap aldık.     Bir kamyon kıyafet ve kırtasiye malzemesini bize temin ettiklerini söylediler. Bizde Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Güzel ve Basın Yayın Sorumlumuz İsmail Bozdoğan’ı görevlendirerek Bursa’ya gönderdik ve yardımları teslim aldılar.  

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen şunları ifade etti: “Ekinözü Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerimizle birlikte şehrimizdeki ve ülkemizdeki hayırseverlerin de katıldığı Kalem Tutan Eller Üşümesin çalışmasını başlattık. Öğrencilerimizin soğuk kış şartlarında rahat bir şekilde okullarına gidip, yine huzurlu olarak eğitim ve öğretim görmeleri doğrultusunda yapılan bu projemizi önemsiyorum. Aynı zamanda öğrencilerimizin üşümeden okula gitmeleri annelerin ve babaların da gönüllerinin rahat olmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Bütün amacımız insanlarımızın, çocuklarımızın yaşam kalitesinin artırılması ve huzur içinde olmasıdır. Bu kapsamda başlatılan projeler çok önemlidir ve bu projelere destek veren herkes çok değerli insanlardır.  Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın üşümeden rahat bir şekilde eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmeleri için başlattığımız bu kampanyaya ülkemizin birçok köşesinden destek geliyor. Öğrencilerimizin daha başarılı olmaları adına başlattığımız ve kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyamıza şu ana kadar destek veren bütün kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı sunuyor ve yeniden projemize destek çağrısı yapıyoruz. Emin olun ki, yapılan her yardım geleceğimizin daha güçlü, kuvvetli ve kudretli bir şekilde yetişmesine vesile oluyor. Yarınlarımızı ancak şu anda yaptığımız bunun gibi çalışmalarla daha donanımlı hale getirebiliriz. Başlattığımız bu kampanyaya ve diğer kampanyalara destek olan bütün hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.”