Bir gece kulübünde her gece 12 saat dans eden 29 yaşındaki Amerikalı kadının 2 yaşındaki kızı evinde açlıktan öldü.

Bir gece kulübünde her gece 12 saat dans eden 29 yaşındaki Devin Moon'un 2 yaşındaki kızı kızı Reygan'ın ABD'nin Georgia Eyaletin Gwinnett şehrinin Lilburn beldesindeki evinde açlıktan öldüğü tespit edildi.

ANNE, ÇOCUĞUNU ZALİMCE ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Polis, 29 yaşındaki dansöz Devin Moon'un her gece bir gece kulübünde 12 saat ettiğini, 2 yaşındaki kızının açlıktan öldüğünün tespit edildiğini söyledi. Devin Moon, çocuğuna zalimce davranmaktan ve birinci dereceden akrabasını öldürmekten tutuklandı.

DAHA ÖNCE ŞİKAYET EDİLMİŞTİ

Yetkililer, ailesinin daha önce Moon'un ailesinin çocuğunu ihmal ettiği için Moon'u Aile ve Çocuk hizmetlerine şikayet edildiğini belirtti. Moon'un bu şikayetin ardından ailesi ile bütün irtibatını kestiği belirtildi.

ÇOCUK AÇLIKTAN ÖLDÜ

Moon'un 12 saat dans ettikten sonra evine döndüğünde çocuğunun hareketsiz yattığını görüp acil servisi aradığı belirtildi. Acil servis elemanları olay yerine geldiklerinde çocuğu ölmüş olduğunu söyledi. Moon polise verdiği ifadesinde, 6 kilo olan çocuğunun doğuştan hastalıklı olduğu için kilo alamadığını söyledi. Ancak yapılan otopsiyle çocuğu açlıktan öldüğü belirlendi.