Belediye Başkanı Necati Okay, “Şehrimizi temsil eden sporcularımızın her zaman yanındayız” dedi.

Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen Uluslararası Oryantrinig şampiyonasına Kahramanmaraş’tan da sporcular katıldı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin desteğiyle turnuvaya katılan sporcular başarılarıyla göz doldurdu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ı temsil eden sporcuları desteklediklerini hatırlattı. Başkan Okay, sporculara bundan sonraki turnuvalarda başarılar diledi.

Uluslararası bu yarışma da Edeler Doğa Sporları Kulübü' nden Bedirhan Köse, Erkek 16 yaş B grubu (E16B) kategorisinde Türkiye 5.  Kaside Spor Kulübünden Selin Nur Kozak, Kadınlar 20 yaş B grubu (K20B) kategorisinde Türkiye 7. ve Kahramanmaraş GSM kulübünden Yusuf Ergüven, yeni başlayanlar (MOL) kategorisinde 300 sporcu arasında 8. olarak ilimizi en güzel şekilde temsil etti.

Edeler Doğa Sporları Kulübü (EDOK) Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu üyesi Mehmet Açıkel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Açıkel, konuyla ilgili şunları sürdürdü: “Sporu ve sporcuyu her zaman seven ve desteğini esirgemeyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın necati Okay' a, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Sayın Hacer Akyüz' e, Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl  Müdürü Sayın Ali İhsan Kabakcı' ya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Halil Bozdogan' a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim