İlçesinin gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, “Akıllı Kentler Akıllı Çözümler” projesini hayata geçirerek eğitim çalışması başlattı. Eğitim programına katılan Başkan Okay, bu gibi etkinliklerle çalışanlarının kendini geliştirdiğini ve yenilediğini söyledi.

Dulkadiroğlu’nun modern değişimini ve dönüşümünü tüm hızıyla sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda personel eğitimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli projeler hayata geçirdi. “Akıllı Kentler Akıllı Çözümler” sloganıyla bir eğitim programı başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçenin modern gelişmesine katkı sağlayacak olan personellerini toplantı kapsamında bir araya getirdi.

Eğitim programına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kıt imkanları değerlendirmek adına bu gibi eğitim çalışmalarının önemli olduğunu belirtti. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yaklaşık 3 yıldır bölgemize hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de kaynaklarımız kıt, problemlerimiz ve sorunlarımız ise çok çok fazladır. Bu kıt kaynaklarla bu problemler ve sorunları çözmek adına çeşitli eğitim kurumları ile iş birliği içerisindeyiz. Personelin kaynaklarımızı daha iyi kullanması adına bu eğitimleri önemsiyoruz. Bugün ‘Akıllı Şehir’ temasını kullanıyoruz. Akıllı şehrin alt yapısı ve alt yapı enstrümanların kullanılması bakımından çalışanlarımızın bilgilerinin güncellenmesini sağlamak amacıyla böyle bir toplantı organize ettik. Ben bu toplantıya emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve verimli bir çalışma olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilişim