Geçtiğimiz hafta kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarını başarı ile yürüten Dulkadiroğlu Belediyesi, bu hafta beklenen kar yağışı ihtimaline karşı tedbirlerini artırdı.

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri ekipleri yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini artırırken, vatandaşlarını da bu konuda tedbirli olmaya davet etti. Geçtiğimiz hafta özellikle Bertiz bölgesinde yoğun kar yağışı alan bölgelerde karla mücadele yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, bu hafta beklenen kar yağışı ile ilgili de tedbirlerini artırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için tedbirler aldıklarını vurguladı. Tuzlama ve kar temizliği konusunda ekiplerin hazır kıta olduğunu aktaran Başkan Okay, vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Başkan Okay, konuyla ilgili şunları aktardı: “Geçtiğimiz hafta kırsal mahallelerimizi etkileyen kar yağışının bu hafta merkeze kadar ulaşması beklenmektedir. Bu noktada kırsal mahallelerimizde olduğu gibi merkez mahallelerimizde de karla mücadele için tedbirler aldık. Bu tedbirler çerçevesinde vatandaşımızın sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızın da bu noktada ayrıca tedbirli olmasını tavsiye ediyorum. Ekiplerimiz karla mücadele çalışmaları kapsamında hazır kıta beklemektedir.”

Editör: TE Bilişim