Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların rahat ulaşımı için yeni yol çalışmaları yapıyoruz dedi.

Sağlık yatırımlarıyla Kahramanmaraş’ın sağlık kampüsü haline gelen Mamaraş mahallesinde Dulkadiroğlu Belediyesi yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra fiziki ve teknik belediyecilikte de önemli çalışmalara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, Mamaraş mahallesinde yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.  Yapılan sağlık yatırımlarıyla adeta şehrin sağlık merkezi haline gelen Mamaraş mahallesinde yoğun bir çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, imara açılan bölgeleri yeni yol ağlarıyla örmeye başladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada alt yapı konusunda ortaya koydukları hassasiyeti dile getirdi. Başkan Okay, Mamaraş mahallesinin kamu yatırımlarıyla hareketlilik kazandığını kaydetti. Bu hareketlilikle doğrultusunda belediye olarak kendilerinin de yatırım yaptığını kaydeden Başkan Okay, vatandaşların rahat ulaşımı için yeni yol çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Sağılık merkezleriyle donatılan bölgenin ulaşım konusunda sorun yaşamaması adına çalışmaları sürdüreceklerini aktaran Başkan Okay, Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne gelen vatandaşların rahat bir ulaşım sağlayacağını belirtti. 

Editör: TE Bilişim