Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki' nin de katılımıyla, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Berk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Bulur ve ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte Ak Parti seçim bürosunda bir araya geldi.

Ardından Halk Eğitim Merkezi ve bu merkeze bağlı kursları, Milli eğitim merkezini, Halk kütüphanesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, 24 Haziranda yapılacak olan seçimde destek ve dualarını istedi.

Daha sonrasında ise Çağlayancerit Devlet Hastanesi ve şehir hastanesinin personellerini ve hastalarını ziyaret ederek, hastalara acil şifalar dileyip moral motivasyon vererek destek ve dualarını istedi.

27. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Habibe Öçal; Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühüyle Kahramanmaraş’a Milletvekili Adayı olarak gösterildim. Devlet terbiyesi aldım, devlet terbiyesi ile yetiştim. Ve bürokrasi içerisinden de geldiğim için hamdolsun. Bürokratik kanalları biliyorum. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yüklendiğimiz misyonunun gereği Güçlü Türkiye idealinden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu yol, çetin ve zor bir yoldur. Bizi yolumuzdan döndürmek ve pes ettirmek için denenmeyen oyun, kurulmayan tuzak kalmamıştır.

Asla ve asla biz bunların oyunlarına gelmeyeceğiz. Özellikle 24 Haziran da yapılacak olan seçimlerde tokat gibi bir cevabı sandıkta çıkartacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim