Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit’in Engizek Mahallesi yolunu ilk defa sıcak asfaltla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayancerit İlçesi Engizek Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ilk defa yollarının sıcak asfaltla kaplanmasının sevincini yaşarken, yapılan çalışmalara yoğun ilgi gösterdiler.

Engizek Mahallesi’ne ilk defa sıcak asfaltın gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: “ Engizek Mahallemizde alt yapı çalışmaları, zemin düzeltme ve yol genişletme çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile tamamladık. Siz kıymetli hemşehrilerimizin de bizlere inanarak, güvenerek çıktığı bu kutlu yolda, ilçemize hak ettiği hizmetleri sunabilmek için, Büyükşehir Belediyemizle birlikte omuz omuza verdik çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

'30 yıldır yapılamayan 9 km' lik Engizek Mahallemizin yolunu bugün sıcak karışım Asfalt ile buluşturduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a ve ekibine şahsım ve Engizek Mahalleli hemşehrilerim adına teşekkür eder, minnet duygularımı ifade ederim” diye konuştu.

Engizek Mahalle sakinleri ise yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasının sevincini kurban keserek kutladılar.

 

Editör: TE Bilişim