Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Çağlayancerit İlçesine gitti.

Çağlayancerit İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Aşure Etkinliğine katılan Başkan Erkoç, burada vatandaşlara aşure ikram etti.

Aşure dağıtımının ardından Çağlayancerit Belediyesi’ne geçen Başkan Erkoç burada Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile bir süre sohbet ederek, ilçedeki çalışmalar üzerine konuştular.

Belediye ziyaretinin ardından Çağlayancerit Kaymakamlığına geçen Başkan Erkoç, burada da Kaymakam Oğuz Cem Murat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Erkoç, makam ziyaretlerinin ardından, Çağlayancerit’te Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çağlayancerit İlçesi Fatih Mahallesi’nde Atatürk Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Erkoç, daha sonra Fatih Mahallesi’nde kaldırımlara bazalt taşı döşeyen işçilerle sohbet etti.

Çağlayancerit esnafları ile de sohbet eden Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada, Çağlayancerit Belediyesi ile işbirliği içerisinde hareket ederek Çağlayancerit Halkına hizmetin en iyisini sunma gayretinde olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim