Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, makamında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Müdürü Okan Özbay ile bir araya geldi.

Görüşmede Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor’un 2018 yılındaki sportif faaliyetleri değerlendirildi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmede, alt yapı faaliyetleri, genç sporcuların yetiştirilerek A takıma kazandırılması ve idari faaliyetler görüşülerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Bakıcı, "Bizler Bozüyük Belediyesi olarak gençlerimizi spora yönlendirerek onlarda var olan yetenekleri ortaya çıkarmalarını ve kendi sportif becerilerini keşfetmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerin bu yolda önünü açmak ve geleceğin başarılı profesyonel sporcularını yetiştirmek öncelikle birer Bozüyüklü olarak hepimizi mutlu eder" dedi.

Voleybol, futbol ve diğer tüm branşlarda Bozüyüklü gençlerin yer alması ve kendilerini geliştirme fırsatı bulmaları bizim birinci önceliğimizdir diyen Başkan Bakıcı, tüm sportif faaliyetlerde profesyonel bir bakış açısının önemini vurguladı.

Bozüyük’ün genç nüfusu ve çok sayıdaki lisanslı sporcusu ile temelde çok iyi bir kapasite barındırdığını belirten Okan Özbay ise görüşme sonrasında Başkan Bakıcı’ya spora ve sporculara vermiş olduğu destek ve özveri için teşekkür etti. Özbay, Bozüyük’teki sportif faaliyetlerin, yatırımların ve başarıların Eskişehir’de de büyük yankı uyandırdığını belirtti.
Editör: TE Bilişim