AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde kahvehane işletmecisi Muharrem Demir, mahalle sakinlerinin de desteklediği kampanyayla elde ettiği günlük kazancını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Efeler ilçesine bağlı Mesutlu Mahallesi’nde kahvehane işleten Muharrem Demir ve mahalle sakinlerinin destekleriyle gerçekleştirilen kampanyada kahvehanenin günlük hasılatı Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı. MHP Efeler İlçe Başkanı Mesut Gümüş, Efeler Belediye Meclis üyesi Mustafa Tolon ile birlikte Mesutlu Mahallesi’ne giderek kahvehane işletmecisi Muharrem Demir’e teşekkür etti.

Muharrem Demir’e duyarlı ve anlamlı davranışından dolayı teşekkür eden Mesut Gümüş, “MHP olarak bu milli duygularla yoğrulmuş davranışı önemsiyoruz. Bu duygularla yapılan bu hareket dün Çanakkale’de, milli mücadele döneminde, Kurtuluş Savaşı’nda cephede vatanı için savaşan Mehmetçiğimizin arkasında duran milletimizin ruhunu bugün bize yeniden göstermiştir. Muharrem kardeşimiz günlük hasılatını bu vatan evlatlarına verdi, bizde Türk Milleti’nin emaneti ve vazgeçilmezi olan Türk Bayrağı’mızı ve Kuran-ı Kerim’i kendisine ve köy halkına emanet ediyoruz” dedi.

Kampanyaya destek veren mahalle sakinlerine teşekkür eden Muharrem Demir ise, “Ordumuz Amerika ve dış şer güçlere karşı Afrin’de ve sınır ötesinde canı pahasına bir harekat yürütmekte. Bu davranışımızla Mehmetçiğimize ve yakınlarına Türk Milleti’nin arkalarında olduğunu ve geride kalanlarını merak etmemeleri mesajını vermek istedik. İnşallah ordumuz muzaffer olur” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim