AYDIN (İHA) – Koçarlı’ya bağlı Bağcılar Mahallesi sakinleri, mahallenin su sorununu çözen, mahalleye arıtma tesisi yapan Aydın Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Koçarlı’ya Bağcılar Mahallesi’nin Muhtarı Ramazan Küçükoğlu, mahallenin su sorununu çözen, mahalleye arıtma tesisi yapan ve yakın zamanda da mahallenin altyapı sorununu çözecek olan büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden çok memnun olduklarını söyledi. Küçükoğlu, mahallerine büyükşehirle birlikte hizmet almaya başladıklarını söyleyerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Mahallerinde özellikle yaz aylarında su sorunları yaşadıklarını belirten Küçükoğlu, büyükşehir belediyesinin ASKİ eliyle yaptığı çalışmalarla uzun yıllar su sorunu yaşamayacaklarını söyledi. Mahalleye yapılan arıtma tesisiyle de içme suyunun daha kaliteli hale geldiğini belirten muhtar Küçükoğlu, bazı basın organlarında kendi adı kullanılarak yapılan haberlere ise çok üzüldüğünü ifade etti.

"Hiçbir gazeteye demeç vermedim. Yapılan haberden kesinlikle bilgim yok" diyen Küçükoğlu "Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Hiçbir yerden alamadığımız hizmeti Özlem Hanım’la büyükşehirden alıyoruz. Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Özlem Çerçioğlu’na mahallem ve kendi adıma teşekkür ederim" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim