İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesi Altınay caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği hemşehrileri Pazar kahvaltısında buluşturdu.Bu pazar kahvaltı programına 24 Haziran da yapılacak Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Kahramanmaraş'ın yetiştirdiği önemli siyasetçilerden Erdem Karakoç misafir oldu. Andırınlılar Derneği Başkanı Hamdi Çam'un açılış konuşmasıyla başlayan program da hemşehrileriyle buluşan Karakoç; milletvekili adaylığı ve cumhur ittifakı hakkında önemli bilgiler paylaştığı selamlama konuşmasında güncel siyasi konular ve adaylık süreci hakkında yararlı bir konuşma yaptı.Hemşerileriyle hasret giderdi.

Kahvaltı programı sonrası 46 tv kanalına röportaj verem Erdem Karakoç; İstanbul 3.Bölge de yaşayan hemşehrimizi cumhur ittifakına destek olmaya davet ediyorum.MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin ülkemizin bekası için atmış olduğu önemli dava da bizlerde destek olmalıyız dedi.Okuyan bir nesiller yetiştirmeliyiz diyen Karakoç; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek almalıyız.Atatürk 4000 okumuş 2000'nin özetini çıkarmıştır.Bizlerde okumalıyız,okuyan nesiller yetiştirmeliyiz dedi.

Andırınlılar Derneği pazar kahvaltısı programına  Milletvekili Adayı Erdem Karakoç'un yanı sıra Elbistan Kara Mağara Derneği Başkanı Enver Aksu, Avukat Yakup Aksu,finans uzmanı Cengiz Çalıkoğlu, Afşin Arıtaş'lılar Derneği Başkanı Adem Çelik,avukat Ali Çanak ve Trabmarder Başkan Yardımcısı Eyüp Kadir Kılcı katıldı.Andırınlılar Derneği yönetim kurulu başkanı Hamdi Çam ve yönetimi aileleriyle birlikte katılım sağladır.

Takriben 100 civarında hemşehrimizin katılım yaptığı program sonrası hilal şeklinde oturum düzeniyle hatıra fotoğrafı çekildi.

Tirşik Dergisi takdim edildi.