MHP Afşin İlçe Teşkilatı Başkanı Ersal Koç ve Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş ile Atatürk Caddesi üzerindeki esnaflara bayrak hediye ederek, Mehmetçikler için dua istedi.

Koç, yaptığı açıklamada, Afrin'de mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerine destek vermek amacıyla esnaflara bayrak hediye ettiklerini, esnafa verilen her bir bayrağın Mehmetçikler için de dua olduğunu söyledi.

Mehmetçiğin yalnız olmadığını dile getiren Koç, şöyle konuştu:

"Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Dış güçler ülkemiz ve sınır komşularımıza karşı bir mücadele içerisinde. Bizler bu oyunu bozmak ve birliğimizi, beraberliğimizi göstermek için yurt içinde ve yurt dışında özellikle de Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Afrin’de terörle mücadele eden askerlerimiz için bugün bayrak dağıtım programı yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olarak Afrin’de mücadele eden askerlerimize Mevlamdan güç, kuvvet vermelerini temenni ediyoruz. Dualarımız onlarla. Bu programımı düzenlememizin sebebi vatandaşımızı bilgilendirmek, onları hatırlatmak. Rabbim en kısa zamanda zafer kutlamayı bizlere nasip etsin."