AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında tebrikleri kabul eden Safi, ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti.

Safi, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirtti.

Bu dönemde MHP'nin, hükümete destek olduğunu dile getiren Safi,  "Biz bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisi'ni, kardeş parti olarak görüyoruz." dedi.

Siyasi olarak fikir ayrılıklarının olabileceğini aktaran Safi, şunları söyledi:

"Türkiye'de her vatandaş aynı şeyi düşünse, herkes aynı partide olurdu. Önemli olan söz konusu vatan ve millet olduğunda tek yumruk olmak, siyasi düşünceyi bir kenara bırakarak birlik olmaktır. MHP ile bunu sağladık. Son zamanlarda MHP ile politikalarımız örtüşmekte. Milli meselelerde her zaman devletimizin yanında olan MHP'yi takdirle karşılıyoruz. Bu vesileyle MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, ilçe teşkilatımıza bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ülke menfaati için omuz omuza çalışırız."

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç da Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü bozulmasını sağlamak için iç ve dış güçler tarafından oyunlar oynandığını kaydederek,  MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin tek amacının, ülkenin birliği ve bütünlüğünün korunmasının sağlanması olduğunu vurguladı.

Gezi olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Koç, "Çok şükür bunların hepsini, milletimizin desteğiyle püskürttük. Türkiye dış güçlerin her zaman hedefinde oldu. Türkiye için tüm Ortadoğu'yu karıştırdılar. MHP olarak bu oyunları çok iyi görüyoruz. Şu anda birlik ve beraberliğin en üst seviyede olması gereken bir süreci yaşıyoruz. Bu noktada da bizler her zaman milletimizin, devletimizin yanındayız. 15 Temmuz ruhunu devam ettireceğiz." ifadesini kullandı.

Koç, AK Parti İlçe Başkanı Safi'ye görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim