MHP Afşin İlçe Başkanlığı tarafından Afşin Ulu Camisi'nde düzenlenen mevlit programında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dualar edildi.

MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, yaptığı konuşmada, merhum Alparslan Türkeş'i rahmet, minnet, hasret ve dualarla andıklarını belirterek, izinden gitmeye devam edeceklerini ifade etti.

Doğan, "Öncelikle 21 yıl önce kaybettiğimiz rahmetli Başbuğumuzu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Biz onun yetiştirdiği insanlar olaraktan her zaman izinden gitmeye devam edeceğiz. Yine bütün şehitlerimiz için ve rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş için mevlit programı düzenledik. Bu konuda emeği geçen Afşin İlçe Başkanımız Sayın Ersal Koç Bey'e ve Afşin halkına teşekkür ediyoruz." dedi.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise "Partisimizin kurucusu, lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları olarak Afşin Ulu Camisi'nde mevlit programı gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Programına partililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.