Kahramanmaraş Milletvekili ve adayı Mehmet İlker Çitil, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberliğinin tüm Türkiye'de olduğu gibi Afşin'de de yaşandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi için 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmadığını dile getiren Çitil, şunları kaydetti:

"AK Parti bir dava hareketi, Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Partimiz her zaman milletinin hizmetinde oldu. Bir taraftan da iç ve dış mihraklarla mücadelesine devam etti. 24 Haziran yeni bir başlangıç olacak. Ülkemiz, ilimiz ve ilçelerimizde hizmetlerimiz artarak devam edecek. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi Türkiye'deki istikrarın devam etmesi için çok önemli. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız Afşin'de her mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımıza bunları anlatması gerekiyor. Afşin'de, AK Parti girdiği tüm seçimlerden oyunu artırarak çıktı. Yine artıracağını biliyoruz. İnşallah 24 Haziran'dan sonraki süreç Türkiye'ye yatırım dönemi olur ve AK Partinin şahlanış yılı olur."

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise partililerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Editör: TE Bilişim