Eğitim, Kültür – Sanat, Değerler ve Ailenin önemi gibi bir çok konuda yaptığı farklı etkinlikler ile bilinen AFŞİNDER yine toplumun en küçük ve önemli yapı taşı olan Aile konusunu gündeme alarak, Mutlu Aile olmanın ip uçlarını yakalamaya çalıştı. Eğitimci – Yazar Dursun Ali Taşçının konuşmacı olarak katıldığı programa dernek üyeleri aileleri ile katıldı.

Hepimiz bir Ailenin parçasıyız…

Program öncesinde katılımcılara kokteyl ikram edildi. Sunuculuğunu Afşinder genel sekreteri Tarık Tahiroğlunun yaptığı program da açılış konuşmasını Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç yaptı. Ardıç konuşmasında dostluk kardeşlik ve kültürün buluştuğu adres olan Afşinder de bugün yine hepimizi yakından ilgilendiren önemli bir konu için bir araya geldik. Hepimiz bir ailenin parçasıyız ve beraber yaşamak durumundayız. Önemli olan bu hayatı daha başarılı ve mutlu hale nasıl getirebiliriz, inşallah kıymetli hocamızdan bunların yöntemlerini öğreneceğiz. Desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediyemize ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Mutsuz mu olmak istiyorsunuz? Allah yokmuş gibi davranın…

Sonra kürsüye gelen Eğitimci – Yazar Dursun Ali Taşçı ise ilk davet geldiğinde heyecanlandım.  Eshab-ı Kehf beldesine ait bir dernekte program yapmaktan ve sizle bir arada olmaktan çok mutluyum. Mutlu Aile konusu toplumun her kesimini ilgilendiren bir konu. Bugün sizlerle aslında hayat bilgisi dersi işleyeceğiz. Yaşanmışları daha mutlu hale nasıl getirebiliriz, eşler arasındaki ve çocuklarla olan münasebet nasıl olursa daha mutlu olunur konusunu dini ve beşeri ilişkiler açısından ele alacağız. Aslında mutluluğun formülü belli. Mutsuz mu olmak istiyorsunuz. O zaman Allah yokmuş gibi davranın, dedi. Yaşanmış hayat tecrübeleri ışığında mutlu olmak için o kadar çok sebep varki, en başta sevgi geliyor. Ancak seversek mutlu olabiliriz dedi.

Program sonunda günün anısına Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç, Eğitimci – Yazar Dursun Ali Taşçıya, Afşinder Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Köş Demir ise Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürlüğü Personeli Tubanur İnanç ‘a plaket takdim etti. Toplu halde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra katılımcılara Ramazan, İktisat ve Şükür Risalesi hediye edildi.