Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde, 1. ve 2. kademe eğitim öğretim gören 44 öğrencinin öğretmenleri nezaretinde hazırladığı 14 projeli bilim fuarı sergisini gezen, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, özel öğrencilerin çıkarmış olduğu projelerden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Afşin'deki 1. ve 2. kademe Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne 3. kademe uygulama merkezinin de eklenmesi için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Güngör, şunları kaydetti:

"İşini seven öğretmenlerden, işini seven yöneticilerden ve projelere özen gösteren özel öğrencilerin bu güzel sergiyi oluşturmaları bizim için gurur vesilesi oldu. Okulumuzda 1. ve 2. kadememiz bulunmakta. İnşallah 3. Kademe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezimizin de sözünü verdik. İnşallah gelecek eğitim öğretim dönemine kadar sınıflarımız hazırlanacak ve öğrencilerimiz burada eğitim görecek."

Serginin ardından Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Murat Taşkale, okulda yapılan çalışmalarla ilgili Güngör'e bilgi verdi.

Programa, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.