İşletme, gün sonunda elde edilen hasılatı da Mehmetçik Vakfına bağışlayacak.

Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiğe maddi manevi destek olmak için Afşin’de bulunan bir işletme, personeline askeri kıyafet giydirdi. Duyarlı İşletme, gün sonunda elde edilecek hasılatın tamamını Mehmetçik Vakfına bağışlayacak.

İşletmede bulunan müşteriler, asker kıyafetli personeli gördüklerinde şaşırdıklarını, fakat durumu anladıklarında bu organizasyondan memnun olduklarını söylediler.

Asker kıyafeti ve günün hasılatı ile Mehmetçiğe destek olmak istediklerini söyleyen işletme müdürü Veli Öner konuyu patronuna açtığında, şartsız destek gördüğünü belirterek, patronuna da duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Müşterileri Askeri kamuflajla karşılayan garsonlar asker kıyafeti giymenin onurunu yaşadıklarını söyleyerek, bu davranış ile Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan Mehmetçiğe destek olmak istediklerini söylediler.

İşletme sahibi Mehmet Öner’de Mehmetçiğe destek olmak için asker kıyafeti giyen ekibini kutlayıp, günün kazancını da gönül rahatlığı ile Mehmetçik vakfına bağışlayacaklarını söyledi.

Mehmetçiğin başarılı olması için dualar edildi.

Editör: TE Bilişim