Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan başkanlığında, 2017 yılının son muhtarlar ve daire amirleri toplantısı yapıldı.

Kaymakam Budan, Afşin Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen toplantıda, 2017 yılında yapılan muhtarlar ve daire amirleri toplantısının İçişleri Bakanlığını talimatıyla tüm il ve ilçelerde yapıldığını, çözüme dayalı bir sistem oluşturulduğunu söyledi.

Yapılan ve yapılacak hizmetlerin değerlendirilmesinin, kurumların proje ve planlarını aktarmasının ilçeye katkı sağladığını ifade eden Budan şöyle konuştu:

"Muhtarlarımızla istişarenin yanında ilçemizdeki tüm daire amirlerini de toplantıya dahil ediyoruz. Toplantıda daire amirlerimizin tebliğ edeceği, yapacağı duyuruları mahalle muhtarlarımız buradayken onların alanlarıyla hizmetleriyle görev sahalarıyla ilgili bilgilendirme yapmasını sağlamak aradaki bürokrasiyi kaldırıyor ve direk çözüme dayalı bir yöntem çizilmiş oluyor. Muhtarlarımız, mahallelerine dönük taleplerini ilk ağızdan daire amirlerimize ve bizim koordinemizde ulaşmasını ulaşmasına sağlıyor." 

Budan ayrıca, 2018 yılında da muhtarlar ve daire amirleri toplantısını aylık olarak düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Toplantıda mahalle muhtarları ise söz hakkı alarak mahalleleri ile ilgili isteklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim