Belediye Ekiplerince Miraç Kandili öncesi Tüm Camilerde dezenfekte ve Gül Kokusu sıkılarak gelen vatandaşlara daha hijyenik ve güzel kokular içerisinde ibadetlerini yapmalarına imkan sağlandı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konu ile alakalı şunları söyledi;” Miraç Kandili münasebetiyle Belediyemizin artık geleneksel hale getirdiği Kandil gecelerinde vatandaşlarımıza Lokum ve Gül Kolonyası ikramları yapıyor. Ayrıca kandil öncesi daha hijyenik ve gül kokuları sıkılarak ibadetlerini hemşerilerimizin daha güzel yapabilmelerine imkan sağlandı. Hem Afşin Piirali Ulu Cami’nde hem de Eshab-ı Keyfi’mizde çadırlar kuruldu. Burada ibadet için gelen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuldu. Gül kokusu sıkılma işlemi tüm camilerimizde yapıldı. Kandiller Manevi iklimleri yaşandığı mübarek anlardır. Bu anlamlı gecede böyle bir hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getirdiğimiz için mutluyuz. Tüm İslam âleminin Kandilini kutluyorum" dedi.

Şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan ve Kur’an-ı Kerimde Kehf suresine ismini veren Eshab-ı Kehf Külliyesine Kandil gecesi münasebetiyle ücretsiz araçlar tahsis edildi. Afşin Belediyesinin ikramını gören vatandaşlar memnuniyetlerini ifade ederken dağıtılan lokum ve gül kolonyaları büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilişim