Çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmaların ara vermeden süreceğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;”

Afşin Gaziosmanpaşa Mahallesi Kındıralı Sokak, geçen sezondan eksik kalan bir yerimizdi. Asfalt çalışmalarımıza buradan bismillah dedik. Bu mahallemizde ana arterlerden bitirmediğimiz yerleri tamamlayıp kırsal mahallelerimize girmeyi planlıyoruz. Özellikle alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerimiz var. Eğer bir aksilik çıkmaz ise Allah’ın izni ile o alt yapısı tamamlanan kırsal mahallelerimize gireceğiz.

Özellikle geçtiğimiz sezonda alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizde ramazan ayı girmeden sıcak asfalt ve parke ile tanıştıracağız. İnsanlarımız daha rahat edecek. Çalışmalarımız başladı, mevsim şartlarının bize sağlamış olduğu imkânlar ancak 4 yâda 5 ay kadar. Bu süreç içerisinde bir gün boş günümüz yok. Ara vermeden tüm alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tamamlanan, devam eden ve şimdiden planlanan tüm çalışmalarımız Afşin’imize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim